„Perka degalus už savo lėšas! Ten dabar HIMARS.“ Kremliaus propagandistė pratrūko. Rusai išgirdo bjaurią tiesą  ()

Z-propagandistė nutrūko nuo grandinės ir atskleidė tikrąją situaciją.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765128792466868&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistė Anastasija Kaševarova pratrūko ir pasakė rusams nemalonią tiesą apie tai, kas vyksta kare prieš Ukrainą.

Ji skundėsi didžiuliais nuostoliais ir perspėjo apie artėjantį Ukrainos kontrpuolimą, praneša Dialog.UA.

Ji patikino, kad Ukrainos kontrpuolimas gali prasidėti jau 2024 m. rudenį. O kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos kaupia pajėgas, Rusijos kariuomenė yra sistemingai pjaunama.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos taškas po taško metodiškai daužo mūsų degalus ir gynybą. Užvakar „Donecko Liaudies Respublikoje“ buvo sunaikintas priešlėktuvinės gynybos kompleksas. Ukraina bepiločiais orlaiviais ir raketomis smogia į naftos perdirbimo gamyklas, degalų ir tepalų sandėlius, degalines... „Luhansko Liaudies Respublikoje“ po serijos smūgių iškilo problema dėl degalų, kovotojai perka už savo lėšas... Jie (Ukrainos gynybos pajėgos – red.) metodiškai smogia, smogia, smogia. Laivams, naftos perdirbimo gamykloms, degalų ir tepalų sandėliams fronte ir fronto zonoje... Darosi vis sunkiau treniruotis poligonuose. Į „Luhansko Liaudies Respubliką“ buvo atgabenti HIMARS. Ten dabar labai sunku, apmokymo procesas pablogėjo“, – rašė propagandistė.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3340

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Ji patikino, kad rusų kariuomenė fronte neturi jokių laimėjimų. Keli sugriauti mažyčiai kaimeliai užimami su tokiais dideliais nuostoliais, kad netrukus iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų vėl nieko neliks.

Kaševarova pripažino, kad problemų kyla ir dėl artilerijos. Pasak propagandistės, rusų vadai dėl gyvosios jėgos trūkumo naudoja artileristus kaip šturmuotojus, mesdami juos į įtvirtintas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybos linijas. Anot jos, rusai taip pat turi problemų su bepiločiais orlaiviais ir elektroninės kovos sistemomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(2)
(151)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: