[ŽTL] Galbūt matėte ir jūs. Virš Lietuvos itin žemai praskrido paslaptingas lėktuvas (Video)  ()

Gegužės 24-osios vakarą Lietuvoje automagistralių A1 ir A2 vairuotojus nustebino itin mažame aukštyje virš kelio praskridęs lėktuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie apie tai net pranešė policijai, praneša „15min.lt“.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja teigia, kad val 16.51 gautas pranešimas apie žemai skridusį lėktuvą. Ji teigia, kad dviejų variklių lėktuvas skrido virš automagistralės Vilnius-Kaunas (A1).

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3344

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Taip pat „Facebook“ buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame lėktuvas matomas vos keliasdešimt metrų virš automagistralės Vilnius-Panevėžys (A2).

 

Lietuvos kariuomenės atstovas Gintautas Ciunis „15min“ teigė, kad taip žemai lėktuvai skrido dėl karinių pratybų. „Tai yra karinių mokymų dalis. Lėktuvas yra PZL M28 „Skytruck“, tai sąjungininkų lėktuvas. Nufilmuotas taktinis skrydžio bandymas, todėl ir skrenda taip žemai.“

Lietuvos kariuomenė yra įspėjusi, kad gegužės 20-31 d Lietuvos padangėje dažniau bus galima pamatyti karo aviaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(3)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()