Rusės pasirinko „baltą ladą“. „Rusijoje dingo miestas“  (5)

Rusijoje buvo 36 miestai, kuriuose gyveno daugiau nei 500 tūkst. žmonių.



© Wunderpark TV (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=yb1Tt-LUcTo

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-28 Rusės pasirinko „baltą ladą“. „Rusijoje dingo miestas“  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino 500 tūkst. Ką reiškia šis skaičius?

Šis skaičius prilygsta vieno iš didžiųjų Rusijos Federacijos miestų, tokių kaip Naberežnyje Čelny, Penza, Tula, Lipeckas, Čeboksarai, Kirovas, gyventojų skaičiui.

2024 m., „Rosstat“ duomenimis, Rusijoje buvo 36 miestai, kuriuose gyveno daugiau nei 500 tūkst. žmonių. Jeigu įsivaizduotume, kad pusė milijono žuvusių rusų kareivių gyveno viename iš šių miestų, galime sakyti, kad jo nebėra. Putino ir tylaus milijonų sutikimo dėka iš Rusijos Federacijos žemėlapio dingo visas miestas.

Nepriklausomos žiniasklaidos duomenimis, pagal absoliutų žuvusiųjų skaičių pirmauja Krasnodaro sritis, Sverdlovsko sritis, Baškirijos ir Čeliabinsko sritys. Bet jei perskaičiuosime duomenis atsižvelgdami į vyrų populiacijos tankį kiekviename regione, sąrašas bus kitoks.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4320 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Atsižvelgiant į šiuos duomenis, pirmąsias penkias eilutes užėmė Tuva (48,6 mirčių), Buriatija (36,7), Nencų autonominė apygarda (30), Altajaus Respublika (26,5) ir Užbaikalės teritorija (26,2).

Sankt Peterburgas (2,5) ir Maskva (1) uždaro šį sąrašą. Tai yra, šių miestų vietiniams gyventojams tikimybė žūti kare yra 30–40 kartų mažesnė nei Tuvos ir Buriatijos gyventojams.

Naujausio gyventojų surašymo duomenimis, tarp šeimų su vaikais vieną vaiką augina 55 proc., du – 33 proc., o likusieji 12 proc. – tris ir daugiau. Remiantis šiais skaičiais, pusė milijono žuvusių rusų vyrų galėjo padovanoti gyvybę 800 tūkstančių vaikų. Tačiau vietoj to rusės renkasi „išmokas už mirtį“ ir „baltą ladą“.

 

Ne paslaptis, rusai yra viena daugiausiai geriančių tautų pasaulyje. Vidutinis alkoholio kiekis vienam žmogui per metus – 19 litrų.

Netekus pusės milijono potencialių geriančių bičiulių, alkoholio kiekis rusams išaugo iki 9 500 000 litrų.

Apie tai rašo Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka savo „Facebook“ paskyroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(7)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: