„Jie pasakė NE. Tai katastrofa.“ Zelenskis paskelbė netikėtą tiesą  ()

Po daugiau nei dvejų metų karo Volodymyras Zelenskis papasakojo, kokį jo prašymą atmetė sąjungininkų šalių lyderiai.



© Zelenskyy President (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=lclroxx68Xs

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Plataus masto karas Ukrainoje galėjo ir neprasidėti arba bent jau nuostoliai šiame kare būtų buvę žymiai mažesni, jei Vakarų lyderiai būtų patenkinę Ukrainos prezidento reikalavimą. Po daugiau nei dvejų metų karo Volodymyras Zelenskis papasakojo, kokį jo prašymą atmetė sąjungininkų šalių lyderiai.

Volodymyras Zelenskis sakė, kad, žinodamas apie Putino planus, jis prašė Vakarų lyderių įvesti sankcijas Rusijos Federacijai ir asmeniškai Rusijos prezidento aplinkos žmonėms dar prieš prasidedant karui.

„Prašiau prezidentą Bideną ir Europos Sąjungą įvesti sankcijas Kremliui, Putinui, jo aplinkai ir energijai, kad jis žinotų, kad tai pakenks, kad jų žmonės žinotų, kad tai pakenks ekonomiškai. Tik niekas mūsų neišgirdo“, – dalijosi Ukrainos prezidentas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Automobilio diagnostikos įrenginys, belaidės ANC ausinės, planšetės, „Xiaomi“ orų stotelės, akiniai dronų valdytojams ir kt. (Video)
4649 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3001“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

3) „N-One NPad Air“ - 4+64GB, Android 12 planšetė su dėklu ir ekrano apsauga

4) „Xiaomi DUKA Atuman THmini“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

5) „Eachine EV100 “ - 5.8GHz, 72 kanalų FPV akiniai dronų valdytojams

6) „ANENG A3005A/Pro“ - multimetras

7) „MUSTOOL“ - akumuliatorinis pjūklas, su 1 arba 2 baterijomis

Išsamiau

Nei Joe Bidenas, nei kiti prezidentai, kurie dabar visokeriopai padeda Ukrainai, tuomet nesutiko su Volodymyro Zelenskio prašymu. Niekas nenorėjo gadinti santykių su Kremliaus diktatoriumi. Visi prezidentai pareiškė, kad sankcijų anksčiau laiko netaikys.

„Visi pasakė ne: pirmiausia turi žengti žingsnį rusai, o tada mes žengsime reikiamus žingsnius. Rezultatas – dideli žmonių nuostoliai, nepataisomi. Ir man atrodo, kad tai yra katastrofa. Man atrodo, kad mes sėdime visiškoje duobėje. Nužudyti žmonės, suluošinti likimai, patyčios. Kur pozityvas?“ – sakė Zelenskis.

 

Taigi, jei Vakarai būtų ėmęsi aktyvių veiksmų ir įvedę sankcijas iki 2022 metų vasario 24 dienos, tikėtina, kad V. Putinas nebūtų apsisprendęs dėl plataus masto invazijos. Arba bent jau šios sankcijos galėjo labai sutrukdyti Rusijos ekonomikai pereiti prie karo padėties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(19)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: