„Tik viena eilutė.“ Kaip galėjo praslysti tokia svarbi informacija? (Video)  ()

Rusams nesiseka taip gerai, kaip jie nori parodyti.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=XQiLYmeJ5uQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grigorijus Tamaras pareiškė, kad rusams nesiseka taip gerai, kaip jie nori parodyti: „Mano pastebėjimais, šie teiginiai, kuriuos Putinas sau leidžia, kad reikia sėsti prie derybų stalo, yra padaryti tuo metu, kai jiems viskas nesiseka taip gerai, kaip norėtų“.

Grigorijaus Tamaro interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Pavyzdžiui, aš žinau, ir tai yra tokia informacija, kuri, mano nuostabai, nebuvo tinkamai nušviesta spaudoje, bet praslydo viena eilute, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko padaryti didelę žalą išankstinio įspėjimo prieš branduolinius ginklus stočiai, kuri buvo Krasnodare. Tiesą sakant, dabar visa Rusijos pietinė dalis yra „akla“ prieš strateginių branduolinių ginklų naudojimą. Įdomu kaip, tiesa?“ – sakė karo ekspertas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
3442 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

2) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos 2024-ų metų 3D spausdintuvas

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

5) „ANENG 683“ - išmanusis multimetras

6) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

Tamaras toliau plėtojo savo mintis, sakydamas: „Žinau, kad Kryme Rusijos oro pajėgos bus nukreiptos į tolimesnius aerodromus, nes jūs padarote veiksmingą žalą tiems, kurie yra šiaurinėje pusiasalio dalyje ir pan. Aišku, kad dabar fronte yra tam tikras Rusijos dominavimas, bet puolimas prie Charkivo užgeso, Kryme nesiseka, turite vis daugiau vakarietiškų ginklų. Jeigu dabar pavyks išspręsti padalinių personalo trūkumo problemą, tai nežinau, kaip viskas klostysis“.

 

Izraelio karininkas kreipėsi į karinio amžiaus ukrainiečius, kurie vengia karinės tarnybos, ir priminė, kad jie turi mažai pasirinkimo: reikia savanoriškai kovoti savo šalies pusėje, nes be jų ją gali užgrobti rusai ir tada jie turės vykdyti priešo įsakymus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(1)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: