[ŽT] „Penktadienis. Nuo 100 iki 200.“ Netikėkit Rusijos „pasakomis“  ()

V. Putinas tariamai nori įšaldyti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pranešė apie taikos troškimą, o kitą dieną Rusija smogė Charkivo prekybos centrui „Epicenter“. Todėl nereikia tikėti Rusijos „pasakomis apie taiką“,socialiniame tinkle X pareiškė Čekijos užsienio reikalų ministras Janas Lipavskis.

„Penktadienis – Kremliaus caras tariamai signalizuoja, kad nori taikos. Šeštadienis – pilno civilių hipermarketo bombardavimas. Neapsigaukite dėl Kremliaus pasakų. NATO ministrų susitikime Prahoje paprašysiu savo kolegų sustiprinti paramą Rusijos imperializmui pažaboti“, – rašė J. Lipavskis.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3407

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Reuters“, remdamasi anoniminiais Rusijos šaltiniais, pranešė, kad V. Putinas tariamai nori įšaldyti karą Ukrainoje dabartinėse fronto linijose. Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba tokius pareiškimus aiškino tuo, kad Rusija nori sutrikdyti birželį Šveicarijoje planuojamą taikos viršūnių susitikimą.

 

Užvakar apie 16 val. rusai dviem valdomomis bombomis pataikė į Charkivo statybos prekių centrą viename iš miesto gyvenamųjų rajonų. Smūgio metu, remiantis įvairiais šaltiniais, prekybos centre galėjo būti nuo 100 iki daugiau nei 200 žmonių. Naujausiais duomenimis, žuvo 12 žmonių, apie 40 sužeista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(12)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()