„Kinija turės prašyti leidimo jau Kyjive.“ Ukrainos strategija pasiteisino  ()

Ukrainos taktika kare gali duoti vaisių.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Svtk44 (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Yaroslavnefteorgsintez_oil_refinery_plant_southern_block.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau Vakarai dažnai darydavo pareiškimus, kad jie buvo prieš Ukrainos smūgius Rusijos naftos perdirbimo gamykloms, tačiau dabar Valstijos pritarė karinei pagalbai Ukrainai – jie davė ginklų, suteikė pagalbą. Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politologas Tarasas Zagorodny.

„Reikia smogti, smogti ir dar kartą smogti. Nepaisant visų patarimų ir visų tų nesąmonių, kad tai turės įtakos naftos kainai. Tai neturės įtakos naftos kainai. O jei ir turės, tai ne taip stipriai, kaip mums sakoma“, – pabrėžė jis.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4410 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak politologo, Ukrainos bepiločių orlaivių smūgiai naftos perdirbimo gamykloms gali paveikti ne tik Jungtines Valstijas, bet ir kitas šalis. Visų pirma, Kiniją. Juk gali pataikyti į kompresorių, kuris pumpuoja naftą.

 

„Pavyzdžiui, į „Sibiro galią“ arba Urengojų. Tai gali suveikti, nes aiškiai pasakys Kinijos kolegoms, kad leidimo pumpuoti dujas ir naftą reikia prašyti jau Kyjive. Tai mūsų išlikimo klausimas. O vadinamieji taikos pasiūlymai ir jų teikiama Rusijos pagalba mums netinka“, – pridūrė T. Zagorodny.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(0)
(98)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()