„Pažangiausia karinė mašina pasaulyje.“ Buvo (Video)  ()

Ukrainiečiai sėkmingai neigia mitus apie rusų karinę techniką.


Stop kadras
Stop kadras
© Defense of Ukraine (Stop kadras) | https://x.com/DefenceU/status/1794327301251125521

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 47-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kariai Donecko srityje sunaikino modernų rusišką tanką T-90 „Proryv“ (liet. „Proveržis“), šeštadienį „Telegram“ pranešė šios brigados bepiločių orlaivių smogiamasis padalinys, rašo serbų portalas B92.

Rusai teigia, kad T-90 tankas yra pažangiausia šarvuota karinė mašina pasaulyje, tinkama šiuolaikiniam karui.

Tankas buvo sunaikintas, kai jo įgula desperatiškai bandė pabėgti nuo Ukrainos dronų. Vienu metu jie pradėjo sukti bokštelį į visas puses bandydami, bent jau atrodo, apsiginti. 

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4494 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Šiuo atveju mūsų dronas kamikadzė pataikė į variklį ir sustabdė tanką. Kažkas iš gretimų padalinių apgadino bokštelio viršutinę dalį, sugadino nukreipimo optiką. Tada keli draugiški daliniai bandė tanką sudeginti, bet nepavyko. Pavargome, todėl vienas iš mūsų (drono) pilotų nusprendė parodyti meistriškumo klasę tiksliu šūviu tarp bokštelio ir korpuso“, – teigia brigada.

Dronas kelias sekundes grėsmingai sklandė aplink tanką, tada atliko paskutinį smūgį. Tankas buvo sunaikintas, o įgulos likimas nežinomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: