[ŽT] Gėda. Skelbiama, kas sunaikino „nenugalimą“ rusų S-400 (Foto, Video)  ()

Totali gėda Rusijos kariniam–pramoniniam kompleksui.



© BILD_Russian (Asmeninis albumas) | https://t.me/BILD_Russian/16656

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų pozicijas netoli Mospynės aerodromo Donecko srityje, rašo BILD.

Atakai buvo panaudota amerikietiška ATACMS „Block 1“ (M39) raketa. Ji buvo sukurta prieš 35 metus, o 2020 m. buvo pašalinta iš JAV kariuomenės arsenalo kaip pasenusi. Jai pavyko pataikyti į naujausią Rusijos priešlėktuvinių raketų sistemą S-400. Rusijos propaganda ją ne kartą vadino „neįveikiama“. Kiekviena tokia oro gynybos sistema kainuoja daugiau nei 1 milijardą eurų.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4213 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Netoli Mospynės S-400 aptiko priešo raketą ir į ją paleido mažiausiai šešias priešlėktuvines raketas. Tačiau nė viena iš jų negalėjo jos perimti. Dėl to sudegė ne tik S-400 paleidimo įrenginys, bet ir radarų kompleksas.

 

Totali gėda Rusijos kariniam–pramoniniam kompleksui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(7)
(164)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()