[ŽT] Rusai ruošiasi. Ukraina pradės šluoti rusų teritoriją  ()

Rusija jau ruošiasi neišvengiamiems smūgiams.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:F-16_Fighting_Falcon_landings#/media/File:Another_day_on_the_job_(14142237061).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos aviacijos ekspertas Anatolijus Chrapčinskis mano, kad rusai jau ruošiasi amerikietiškų naikintuvų F-16 atakoms prieš taikinius Rusijos teritorijoje.

Ukrainiečių pilotai, technikai ir karininkai studijuoja naujus naikintuvus keliose šalyse, vienu metu tobulinama daug įgūdžių, ruošiama didelė grupė Ukrainos karių.

„Kalbant apie tai, kaip mes tai pamatysime, manau, kad tai priklausys nuo to, kaip veiks Rusijos aviacija. Jau matome pirmuosius ženklus, kad Rusija perkėlė visą savo strateginę ginkluotę, savo strateginius bombonešius. Dauguma jų buvo perkelti į Oleniją, likusieji buvo išsklaidyti Tolimuosiuose Rytuose. Rusija supranta, kad netrukus pasirodys orlaiviai, kurie galės atlikti reikšmingus smūgius“, - pažymėjo Chrapčinskis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ maršrutizatoriai, lagaminai fotoaparatams, siaurapjūkliai, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt.
3452 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hcalory A04“ - 5-8kW daugiafunkcis dyzelinis oro šildytuvas

2) Vandeniui, smūgiams ir purvui atsparus lagaminas fotoaparatui

3) „Drillpro ML-DC303“ - akumuliatorinis siaurapjūklis

4) „Xiaomi Router AX3000T“ - WiFi 6 maršrutizatorius

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „Drillpro HD1627“ - 18V 350Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

Jis pridūrė, kad JAV dabar diskutuojama apie leidimą naudoti amerikietiškus ginklus prieš taikinius Rusijos teritorijoje. Todėl F-16 pasirodymas greičiausiai iš karto reikš, kad Ukrainai bus leista naudoti vakarietišką ginkluotę Rusijos teritorijoje. „Būtent šių orlaivių dėka Rusijos teritorijoje galėsime sukurti integruotą požiūrį, pilkąją buferinę zoną“, – apibendrino aviacijos ekspertas.

(33)
(1)
(32)

Komentarai ()