„Labai tikėtina. Prasideda skenavimas.“ Ukrainos kariuomenė ruošia didžiulį smūgį  ()

Ukrainos kariuomenė ruošiasi rimtai supurtyti Rusiją.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800361885610225&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos bepiločių orlaivių smūgiai okupacinės šalies Rusijos teritorijoje esančioms radiolokacinėms stotims – aiškus ženklas, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi suintensyvinti raketų atakas priešo kontroliuojamose žemėse, įskaitant ir tarptautiniu mastu pripažintą jos teritoriją, pareiškė informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defense Express“ plėtros direktorius Valerijus Riabychas, praneša „Espresso“.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3345

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Tai jau prasideda. Šiuo metu vyksta parengiamasis etapas prieš smogiant Rusijos teritorijai tolimojo nuotolio raketomis. Tai rodo Ukrainos gynybos pajėgų smūgiai Rusijos radiolokacinėms stotims (radarams)“, – įsitikinęs jis.

Riabycho nuomone, jei Ukrainos bepiločiai orlaiviai skrenda tokiu dideliu atstumu, tai rodo, kad jie labai rimtai rengia savo maršrutus, o ukrainiečių bepiločiai orlaiviai, skrisdami tokiu dideliu atstumu, skenuoja Rusijos teritoriją, ar joje nėra oro gynybos sistemų.

 

Analitikas taip pat išreiškė nuomonę, kad smūgiai Rusijos teritorijoje intensyvės, o neseniai įvykdyta ataka prieš radiolokacinę stotį Orske galėjo būti ir bandomasis apšaudymo variantas, nes bepiločiai orlaiviai neturi tokio didelio kovinio krūvio. Tačiau tokie tikslieji smūgiai galėtų padaryti daug žalos Rusijai. 

„Labai tikėtina, kad smūgiai į Rusijos teritoriją bus suintensyvinti ne tik dronais, bet ir raketomis“, – užsiminė V. Riabychas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(4)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: