Tyrimą atlieka geriausi tyrėjai. Skelbiama, kodėl Rusija pralaužė sieną (Video)  ()

Tiriami visų skyrių vadovų veiksmai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl Rusijos Federacijos karių įvykdyto prasiveržimo pro valstybės sieną Charkivo srityje Ukrainos valstybinio tyrimų biuro (DBI) pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie tai pranešta oficialioje DBR svetainėje.

„Atsižvelgiant į proceso rezonansą, tyrime dalyvauja geriausi tyrėjai ir DBR Pagrindinio tyrimų skyriaus vadovybė, vyksta glaudus bendravimas su SBU operatyviniais padaliniais, taip pat visapusiškai bendradarbiauja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų štabas, OTU „Charkiv“ ir OSUV „Chortycia“, sako DBR darbuotojai.

Vykdydamas ikiteisminį tyrimą biuras tikrins Charkivo srities ginkluotųjų pajėgų paramos ir komplektavimo lygį, įtvirtinimų statybą ir karių sąveiką. Taip pat tiria visų skyrių vadovų veiksmus.

Bus patikslinta teritorija prieš ir po priešo puolimo veiksmų bei išaiškintos galimos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių neteisėto pasitraukimo iš kovinių pozicijų aplinkybės.

 

„Šiuo metu jau numatyta eilė svarbių ekspertizių, kurias planuojama atlikti artimiausiu metu. Preliminarus apibrėžimas: savavališkas pasitraukimas iš mūšio lauko ir atsainus požiūris į karo tarnybą (Ukrainos baudžiamojo kodekso 429 straipsnis, 425 straipsnio 4 dalis)“, – sako tyrėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: