„Jis ir taip blogai miega.“ Ukrainos žvalgyba „trolina“ Putiną  ()

Ukrainos žvalgyba nepraleidžia progos pasinaudoti situacija.


Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_speaks_with_Cabinet_Members_(2024-04-17).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaida ne kartą pranešė, kad Vladimiras Putinas visoje Rusijoje turi bunkerių, kuriuose galėtų pasislėpti nepaprastosios padėties atveju. Vyriausioji žvalgybos valdyba pareiškė, kad Ukraina žino, kur yra kiekvienas iš šių objektų, rašo „24 kanalas“.

Sergejus Žirnovas, buvęs Rusijos KGB ir Užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas, „24 kanalui“ sakė, kad žvalgybos viešas pareiškimas yra Kremliaus diktatoriaus „trolinimas“.

Net 2 kartus pigiau, nei konkurentai! Iš Vokietijos aukščiausios kokybės žuvų masalo nuplukdymo laivas su GPS (Video)
2177 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Su nuotolinio valdymo pulteliu - iki 500 metrų

Integruotas GPS

Nugabena iki 2kg masalo

12000mAh baterija

LED žibintai - pravartu nakties metu

Išsamiau

Sergejus Žirnovas išreiškė nuomonę, kad Vyriausiosios žvalgybos valdybos pareiškimu siekiama pabrėžti, jog V. Putinas yra pažeidžiamas, nes neseniai buvo pasikėsinta į Slovakijos premjero Roberto Fico gyvybę, taip pat lėktuvo katastrofoje žuvo Irano prezidentas Ibrahimas Raisi. Tai gera proga, pasinaudojant šiais įvykiais, sužaisti diktatoriaus jausmais.

 

„Putinas ir taip blogai miega, nes bijo savo paties sargybinių, FSB ir kariuomenės. Per paskutinį susitikimą su generolais šie sėdėjo ne prie jo – buvo nuotolis, kad jie negalėtų jo pasiekti ranka“, – sakė jis.

Buvęs KGB karininkas pažymėjo, kad Vladimiras Putinas yra paranojiškas ir bijo visų savo aplinkos žmonių. Ukrainos žvalgyba tai žino, todėl jis mano, kad žvalgyba suorganizavo informacinę ataką, kad jis dar labiau nerimautų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: