„Draugai iš Bundestago jau pasiruošę žengti.“ Kas vyksta  ()

„Klausimas dar neuždarytas.“



© axesofevil2000 (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taurus_ILA2006.JPG

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausiosios Rados Nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto pirmininko pavaduotojas Jehoras Černevas savo „Telegram“ kanale rašo:

Mano draugai iš JAV Kongreso neoficialiuose pokalbiuose sako, kad TAURUS klausimas dar neuždarytas ir mums reikia kelti šį klausimą dar kartą. Jie turi tam tikrų idėjų, kaip įtikinti Scholzą, ir mūsų aktyvumas turėtų tam padėti.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 33€! Su 2 baterijomis, gausa priedų, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
2908 4

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Dėl to pasitariau su draugais iš Bundestago. Jie palaikė šią idėją ir taip pat mano, kad tema nėra visiškai uždaryta. Jie paprašė tik vieno dalyko – palaukti iki Europos Parlamento rinkimų pabaigos birželio pradžioje. Taigi netrukus pradėsime naują kovos seriją dėl TAURUS. Draugai iš Bundestago jau pasiruošę žengti.

NATO PA paragino savo šalių vyriausybes duoti Ukrainai leidimą naudoti Vakarų ginklus Rusijos Federacijos teritorijoje. Šį kartą mūsų pataisa nebuvo priimta vienbalsiai, kaip tai vyko ankstesniais laikais. Prieš balsavo Italija ir Vengrija bei vokietis iš partijos „Alternatyva Vokietijai“. Padėjo užkulisinis mano draugų iš JAV Kongreso palaikymas ir atviri Prancūzijos, Švedijos, Nyderlandų, JK, Lenkijos, Estijos ir Lietuvos delegatų pasisakymai mūsų naudai.

 

Vis dėlto jaučiama, kad apginti Ukrainos poziciją tarptautinėje arenoje darosi vis sunkiau. Bet kada tai mus sustabdė?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(4)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()