Galingi smūgiai. Šimtai F-16. „Sunaikinti bunkeriai ir pakilimo takai“  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikia pakankamo kiekio įvairaus tipo ilgojo nuotolio raketų.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Kanal13 (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=IHikvYVv4X0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be Krymo tilto, Ukrainos gynybos pajėgoms okupuotoje teritorijoje reikia „nukirpti“ sausumos koridorių naujo Rostovo-Krymo geležinkelio kryptimi, sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas ir karo analitikas Petro Černikas.

Kaip jis pabrėžė komentare „Glavred“, tam Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikia pakankamo kiekio įvairaus tipo ilgojo nuotolio raketų.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 33€! Su 2 baterijomis, gausa priedų, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
2948 4

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Ekspertas priminė, kad per operaciją „Dykumos audra“ JAV paleido daugiau nei 600 ATACMS raketų, koalicija turėjo 1700 lėktuvų ir  operacijos metu buvo atlikta 100 tūkst. lėktuvų skrydžių.

„Ir tai buvo prieš Saddamo Husseino armiją, kuri nebuvo tokia galinga kaip Rusijos armija. Nepaisant to, kad Rusijos armija dabar yra nukraujavusi, nusilpusi ir pakirsta, ji vis dar yra stipresnė ir galingesnė nei tuometinė Husseino Irako armija“, – pažymėjo jis.

 

Pašnekovas paaiškino, kad ir dabar, po JAV smūgių Saddamo Husseino režimui, yra išlikę sunaikinti bunkeriai ir pakilimo takai.

„Smūgiai buvo tokie galingi, kad net po 14 metų negalėjo ten atkurti infrastruktūros. Neįsivaizduoju, ką turėsime mes panaudoję, pavyzdžiui, šimtus F-16 orlaivių“, – pridūrė Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(245)
(31)
(214)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: