„Švytuoklė pasisuko.“ Stulbinanti žinia. Ukraina perima dangaus kontrolę (Video)  ()

Rusai turi problemų.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800768778902869&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atrodo, kad ukrainiečiams pavyko atgauti tam tikrą laisvę naudoti bepiločius orlaivius virš teritorijos, kurią saugo Rusijos radioelektroninės kovos sistemos.

Konfliktas Ukrainoje visiems išryškino dronų veiksmingumą kare ir apsaugos nuo jų metodų svarbą. Bepiločiai orlaiviai, be kita ko, naudojami mūšio laukui stebėti, artilerijos ugniai koordinuoti arba kinetinėms atakoms vykdyti.

Abi pusės naudoja dronus su pakankamai didele keliamąja galia, kad ant priešo numestų granatas arba minosvaidžio sviedinius. Nedideli ukrainiečių bepiločiai orlaiviai naudojami kaip dronai „kamikadzės“, vadinami „mirties uodais“. Taip pat pastebėta, kad bepiločiai orlaiviai naudojami žemei valyti arba minoms kloti, praneša „Wirtualna Polska“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 5,52€! Puikūs šakotuvai, multimetrai, uodų lempos-gaudyklės, „Lenovo“ planšetės, robotai siurbliai ir kt. (Video)
3832 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ANENG A3010“ - labai funkionalus multimetras

2) „Bakeey“ - 6in1 daugiafunkcis šakotuvas

3) „AGSIVO“ - belaidė uodų lempa-gaudyklė

4) „Lenovo Tab K10 Pro“ - 4+64GB, Android 12 planšetė, globali versija

5) „Ultenic TS1“ - 2in1 robotas siurblys su atliekų dėžute

6) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

Išsamiau

Dabar, remiantis Rusijos informacija ir padažnėjusiais vaizdo įrašais, kuriuose užfiksuotas FPV dronų naudojimas, panašu, kad „švytuoklė“ vėl pasisuko į Ukrainos pusę. Verta pabrėžti, kad tokia padėtis netruks amžinai, nes laikui bėgant rusai, išanalizavę dronų nuolaužas, iš naujo sureguliuos savo slopintuvus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()