[ŽT] Ukrainiečiai parodė savo labai svarbius ginklus, kurie rusus medžioja visiškai kitaip (Foto)  ()

Ukrainos meistrai pagamina labai daug ginklų. Visi jie svarbūs, net jei nenaudoja amunicijos ir į rusus taikosi visai kitaip.


Miško gaisras Charkivo regione po rusų apšaudymo, gegužės 28 d.
Miško gaisras Charkivo regione po rusų apšaudymo, gegužės 28 d.
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Forest_in_Kharkiv_Oblast_after_Russian_shelling,_2024-05-28_(01).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai gamina labai daug muliažų – netikrų ginklų ir mašinų, skirtų pritraukti rusų dėmesį, priversti rusus švaistyti amuniciją ir žvalgybos resursus. Pažvelgę į atvirųjų šaltinių žvalgybos analitikų daromas ataskaitas, pastebėsite, kad rusai dažnai sumedžioja muliažus. Tiksliau, tie muliažai sumedžioja jų „Lancet“ ir kitokius dronus.

Naujas pasaulio rekordas! „Akimirksniu.“ Rubiko kubą surinko 10 kartų greičiau nei žmogus (Video)
4945 13

Robotas Rubiko kubą tiesiogine prasme sudėjo akimirksniu.

Išsamiau

Rusų propagandinėse laidose anksčiau buvo pasakojama apie milžiniškus ukrainiečių nuostolius. Žinoma, daug tų pasakojimų tebuvo melas. Tačiau kartais rusai patys apsigaudavo – manydavo, kad sunaikino HIMARS ar kokią haubicą, o iš tikrųjų apgadino muliažą.

 

Muliažai yra labai svarbūs. Galima neabejoti, kad ukrainiečiai jau kuria ir netikrus F-16 naikintuvus, kurie turės priversti rusus švaistyti žvalgybos resursus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(1)
(22)

Komentarai ()