[ŽT] „Sprigtas Zelenskiui – to nebus.“ NATO stabdo Ukrainą. Kas vyksta  (1)

Anot žurnalistų, NATO sutiko, kad Ukrainai nebus leista įstoti į Aljansą karo su Rusija metu, nes tai aktyvuotų 5-ąjį straipsnį dėl savitarpio gynybos.



© President.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ukraine_%E2%80%93_NATO_Commission_chaired_by_Petro_Poroshenko_%282017-07-10%29_48.jpg1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis buvo paprašytas šiais metais nesikreipti į NATO dėl jo šalies įstojimo į Aljansą. Apie tai rašo „The Telegraph“.

Anot žurnalistų, Vokietija ir JAV, besiruošiančios dviejų dienų NATO susitikimui Vašingtone, skirtam Aljanso 75-mečiui, atvirai perspėjo dėl konkrečių sąlygų Ukrainai.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 33€! Su 2 baterijomis, gausa priedų, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
2948 4

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Jos labai skeptiškai vertina tolesnę Ukrainos pažangą siekiant visavertės narystės NATO šiais metais“, – žurnalistams sakė šaltinis.

Laikraštis rašo, kad Zelenskio buvo paprašyta nereikalauti iš Aljanso „neįmanomo“ ir nedaryti spaudimo partneriams.

 

Pernai Zelenskis pernykštį NATO sprendimą pavadino „absurdu“, kai NATO lyderiai per susitikimą Vilniuje atsisakė išsiųsti Ukainai kvietimą tapti visateise Aljanso nare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(8)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)