Didžiulė audra. Ukrainą ištiko šokas. Ką paskelbė Syrskis  ()

„Ukraina jau pakoregavo tai, ką pasakė Syrskis.“



© Emmanuel Macron (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=fMrss0S0YKY&t=30s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-30 Didžiulė audra. Ukrainą ištiko šokas. Ką paskelbė Syrskis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje ir visam pasaulyje šokas. Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas pavadino „apgailėtinu ir nenuosekliu“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Oleksandro Syrskio pareiškimą, kad jis jau pasirašė dokumentus, leidžiančius prancūzų instruktoriams dirbti Ukrainos kariniuose rengimo centruose. Kaip rašo portalas „Komentarii“, tai praneša DW.

Mini kamera tik 9,99€! 1080P, naktinis filmavimas, judesio daviklis, WiFi, APP ir kiti privalumai
3794 5

Fantastiškos kainos kamera

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Nuostabaus funkcionalumo

Išsamiau

Emmanuelis Macronas pareiškė: „Kadangi Ukraina jau pakoregavo tai, ką pasakė Syrskis, šio pareiškimo daugiau komentuoti nenoriu“. Žurnalistai Prancūzijos lyderio tiesiogiai necituoja, tačiau pažymi, kad jis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pareiškimą pavadino „apgailėtinu ir nenuosekliu“.

Gegužės 27 dieną Oleksandras Syrskis sakė jau pasirašęs dokumentus, kurie leistų pirmiesiems instruktoriams iš Prancūzijos „greitai apsilankyti mūsų mokymo centruose ir susipažinti su jų infrastruktūra bei personalu“. Vėliau Prancūzijos gynybos ministerija pranešė, kad instruktorių siuntimas mokyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Ukrainoje yra vienas iš kelių, kuriais vyksta darbas su ukrainiečiais.

 

Ukraina skuba taisyti klaidas. Tą patį vakarą Ukrainos gynybos ministerija paskelbė patikslinimą: tebevyksta diskusijos su Prancūzija ir kitomis šalimis dėl instruktorių siuntimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(33)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: