Tai Rusijos agentas. „Pasirinkimas padarytas“  ()

„Dabar svarbu sustabdyti Rusiją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas Briuselyje elgiasi kaip Rusijos agentas, ES jis blokuoja Ukrainos politiką sistemingai.

Apie tai straipsnyje „Vengrija nereikalinga“ autorius Nicholas Busse, skelbia „Frankfurter Allgemeine Zeitung“. Anot jo, nuolatinių kliūčių iš Orbano pusės nebegalima iki galo paaiškinti vidaus politiniais motyvais – išlenda pasaulėžiūra.

Pasirinkimas padarytas. Orbanas padarė savo pasirinkimą konflikte tarp užfiksuotos demokratijos, kuri tikrai nėra nepriekaištinga, bet orientuota į Europą, ir agresyvios imperialistinės autokratijos. Tai, kad buvo pasirinkta Putino naudai, Vengrijos istorijos fone labai stebina“, – rašo Busse.

Anot jo, kitos Europos Sąjungos valstybės narės turėtų nustoti nagrinėti Vengrijos klausimus iš susitikimo į susitikimą. Didžioji dalis to, ko reikia Kyjivui paremti, įskaitant ginklų tiekimą, gali būti organizuojama dvišaliu pagrindu arba bendraminčių grupėmis.

 

„Istoriniu požiūriu taip pat galime ramiau žvelgti į ateitį, nes vieną dieną Orbanas nebeteks pareigų. Dabar svarbu sustabdyti Rusiją. Tam mums Vengrija nereikalinga“, – priduria apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(323)
(5)
(318)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()