„Kai pasaulis tai supras, karas bus baigtas“ (Video)  (1)

Rusija kelia pavojų ne tik Ukrainai, bet ir visam civilizuotam pasauliui.



© CBC TV Azerbaijan (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=McE1dFFKIQk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik pašalinę Putiną ir nuvertę jo režimą galime būti tikri, kad Ukraina laimės karą, o tai reiškia, kad grėsmė pasauliui išnyks, sakė Ilja Ponomariovas. Kolektyviniai Vakarai turi suprasti, kad bus sunku užbaigti karą nepašalinus Kremliaus vadovo. Kartu Rusijos opozicionierius pabrėžė, kad Rusija kelia pavojų ne tik Ukrainai, bet ir visam civilizuotam pasauliui.

Iljos Ponomariovo interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Kai pasaulis tai supras, karas bus baigtas. „Viskas sueis į vieną ir tą patį tašką, apie kurį buvo kalbama nuo pat pradžių: tai yra karas tarp Rusijos ir Vakarų kaip visumos, jis neliks Ukrainos viduje, nesunaikinus putinizmo kaip sistemos ir Putino kaip šios sistemos veido. Šis karas anksčiau ar vėliau prie to ateis, tik klausimas, kiek kraujo bus pralieta, kol tai galiausiai jie supras“, – savo nuomonę išsakė Rusijos opozicionierius.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3890

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu politikas pabrėžė: „Net sakyčiau, kad, mano nuomone, jie tai jau suprato, bet kada jų vidaus politiniai sumetimai suteiks galimybę apie tai garsiai pasisakyti ir, svarbiausia, ryžtis ką nors daryti.  Štai kur pagrindinis klausimas čia: kiek laiko užtruks iki to?“

 

Ilja Ponomariovas taip pat pabrėžė, kad Macronas elgiasi drąsiau, nes nesiruošia kandidatuoti dar vienai kadencijai, jis svajoja įeiti į istoriją kaip stiprus Europos lyderis. Dėl tos pačios priežasties savo kelią politikoje tęsti planuojantis Scholzas atrodo atsargesnis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(15)
(178)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: