„Tai tik pradžia. ATACMS lekia dešimtimis. Ir tai labai gera žinia Ukrainai“  ()

„Vadovybė to nepastebi.“


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Ichigo121212 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/tank-war-armour-heavy-vehicle-203496/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Ivanas Jakovina papasakojo apie rusų okupuotame Kryme patiriamą degalų trūkumą ir logistikos problemas. 

„Iš to, kad Ukraina dešimtimis leidžia ATACMS ir naikina svarbius Rusijos Federacijos objektus, sandėlius okupuotose teritorijose, galima suprasti, kad jų gavo daug. Tai gerai. Dabar ypač smarkiai nukentėjo pagrindinis Rusijos logistikos taškas okupuotose teritorijose – Luhanskas. Jau kelias dienas smogiama ten esantiems kariniams objektams ir ypač degalų infrastruktūrai“, – pažymėjo Ivanas Jakovina savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 14€! Įspūdingi turistiniai žibintai, naujausi išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, šakotuvai, oro pūstuvai ir siurbliai viename (Video)
5078 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux CL01“ - labai funkcionalus turistinis žibintas

2) „Zeblaze Btalk 3 Pro“ - ką tik pristatytas išmanusis laikrodis

3) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

4) „VIOLEWORKS“ - 1500W oro pūstuvas ir siurblys viename, su 2 baterijomis

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

6) „LDNIO“ - 7 jungčių 3250W šakotuvas

Išsamiau

Politikos analitikas pasidalijo įdomiais faktais apie kritinę padėtį su degalais okupuotose Ukrainos teritorijose: „Yra tokia rusų tinklaraštininkė Anastasija Kaševarova (ji giria Putiną iš visų jėgų). Ji visada sako, kad jiems gerai sekasi, kad Rusija „laimi“. Ir štai savo „Telegram“ kanale Kaševarova rašo: „Ukraina dronais ir raketomis smogia į naftos perdirbimo gamyklas, degalų ir tepalų sandėlius bei degalines. Deja, Rusijos vadovybė tarsi nepastebi. Donecko liaudies respublikoje po atakų susiduriama su degalų ir tepalų problema. Kareiviai savo lėšomis perka degalus civilinėse degalinėse pasienio regionuose.“

 

Po to žurnalistas išsakė savo požiūrį į situaciją: „Trumpai tariant, tai, apie ką rašo Kaševarova, iš tikrųjų yra labai gerai: tai reiškia, kad Rusijos kariuomenė nebeturi pakankamai degalų, ji priversta į karinę logistiką (aprūpinant savo kariuomenę) įtraukti civilines struktūras, o kai civilinėse degalinėse savo lėšomis degalus pildo šarvuočiai ir tankai, tai reiškia karinės logistikos žlugimą. Manau, kad tai yra pradžia.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(2)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: