Maskva pasirengė eskaluoti. „Bus tiesiogiai transliuojama visame pasaulyje“  (3)

Maskva pasirengusi eskaluoti.



© Federal government of the United States (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Redwing_Mohawk_002.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia turi smarkiai sustiprinti savo „atgrasymo politiką“ ir surengti „parodomąjį branduolinį sprogimą“, kad sustabdytų tolesnį Vakarų įsitraukimą į karą Ukrainoje. Tai teigiama politologo, vieno iš propagandinės pokalbių laidos „Didysis žaidimas“ vedėjų per pirmąjį kanalą Dmitrijaus Suslovo straipsnyje, paskelbtame žurnale „Profilis“.

Straipsnyje „Laikas galvoti apie demonstracinį branduolinį sprogimą“, ištraukas iš kurių pateikia „Meduza“, autorius rašo, kad padėtis Ukrainoje veda prie to, kad JAV ir jų sąjungininkės netrukus gali leisti Kyjivui atakuoti Rusiją Vakarų ginklų pagalba. Toks sprendimas pakels karą į naują lygmenį ir reikš tiesioginį JAV ir NATO įsitraukimą į karą prieš Rusiją, mano Suslovas.

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2852

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, Maskva turi įspėti Vakarų valstybes, kad pasilieka teisę smogti bet kuriam jų objektui, o Vašingtono ar NATO nebranduolinio smūgio atveju Rusijos teritorijoje turi panaudoti branduolinį ginklą.

Norint patvirtinti Rusijos ketinimų rimtumą ir įtikinti mūsų oponentus Maskvos pasirengimu eskaluoti, verta apsvarstyti galimybę surengti demonstracinį (tai yra ne kovinį) branduolinį sprogimą. Politinis ir psichologinis branduolinio grybo, kuris bus tiesiogiai transliuojamas visuose pasaulio televizijos kanaluose, poveikis, tikiuosi, Vakarų politikams sugrąžins vienintelį dalyką, kuris užkirto kelią karams tarp didžiųjų valstybių po 1945 m., nes dabar jie prarado branduolinio karo baimę“, – sakoma Suslovo straipsnio išvadoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(70)
(-66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)