„Jis tai aiškiai pasakė.“ Kas gresia mažoms NATO šalims (Video)  ()

Karo ekspertas citavo Rusijos diktatorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Putinas mano, kad taikinius į raketas deda specialistai iš šalies, kuri gamina šiuos ginklus: prancūziškos raketos SCALP – tai reiškia, kad prancūzai jau sėdi mūsų aerodromuose, nors mes dar neturime užsienio specialistų Ukrainos teritorijoje. Šis klausimas vis dar svarstomas“, – viename iš savo analitinių vaizdo įrašų „YouTube“ kanale sakė Olegas Ždanovas.

Karo ekspertas citavo Rusijos diktatorių, kuris tiesiogiai grasina Europai teroru: „Putinas grasino smogti tankiai apgyvendintoms Europos šalių vietovėms. Jis užsiminė: „Europoje šalys dažniausiai yra nedidelės teritorijos ir labai tankiai apgyvendintos valstybės daugiausia mažos. Tai yra veiksnys, kurį jie turėtų turėti omenyje prieš kalbėdami apie smūgius gilyn į Rusijos teritoriją“. Putinas beveik tiesiogiai grasino Europos šalims, kad Rusija gali smogti tankiai apgyvendintoms mažų Europos šalių teritorijoms“.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3940

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas paaiškino: „Čia nėra potekstės ar dvigubos prasmės: jis tai aiškiai pasakė, bet bandė tai šiek tiek užmaskuoti. Putinas tiesiogiai nepasakė, kad mes va paleisime raketą, bet pasakė, kad jūs pagalvokite“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(28)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: