„Tai revoliucija. Engelso aerodromas gali virsti pelenais“ (Video)  ()

Reikia keisti retoriką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-03 „Tai revoliucija. Engelso aerodromas gali virsti pelenais“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų aviacija Ukrainoje. Karo ekspertas Petro Černikas „24 kanalui“ paaiškino kodėl tikisi, kad Vakarų aviacija netrukus pasieks Ukrainą, taip pat įvertino perspektyvas artimiausiais mėnesiais padidinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ginkluotą potencialą.

„Mums reikia ATACMS raketų, kurių nuotolis būtų 165 kilometrai“, – įsitikinęs Černikas.

Jis taip pat pažymėjo, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų pozicijos, technikos ir personalo kaupimo vietos yra nutolusios 60 - 70 kilometrų nuo demarkacijos linijos, tad pasiekti užnugarį su artilerija beveik neįmanoma.

Komentuodamas buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimą, pagal kurį jis būtų subombardavęs Maskvą, jei Rusijos Federacija jo prezidentavimo metu būtų pradėjusi invaziją į Ukrainą, Černikas pažymėjo, kad dabartinio Baltųjų rūmų vadovo oponentas turi „nosį“ – politinę uoslę ir jau pradeda suprasti, kad – norint tikrai laimėti, reikia keisti retoriką, arba jis tiesiog išbandė, kaip į tai reaguos jo elektoratas.

 

„Yra keletas pasyvių ženklų, kad F-16 turėtų pasirodyti Ukrainoje. Švedai paskelbė apie didžiulį pagalbos paketą, kuriame bus dvi unikalios ginklų klasės: „Saab 340“ – elektroninė žvalgybos stotis ir „Rb 99“ raketa. Be to, F-16 gali priimti raketą „AGM-158 JASSM“, kurios atstumas iki 900 kilometrų. Ir tai tikrai gali būti revoliucija, net Engelso aerodromas gali virsti pelenais“, – įsitikinęs Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(3)
(204)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: