Rusai negali išvengti Ukrainos keršto. Neįtikėtini įvykiai Sankt Peterburge  (1)

Maskvai pradėjus karą Ukrainoje, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo smogti Rusijos regionams.



© pixabay (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/saint-petersburg-peter-st-petersburg-2547440/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prisikariavo. Dabar ruošiasi masinėms atakoms Sankt Peterburge. Pagal gubernatoriaus Aleksandro Beglovo pasirašytą dekretą Sankt Peterburgo valdžia mokės miesto gyventojams, kad jie suremontuotų per bepiločių orlaivių atakas apgadintus būstus. Tais atvejais, kai nekilnojamasis turtas yra sugadintas dėl sprogimo bangos poveikio, dokumente taip pat nurodoma pagalba.

Numatytos dvi paramos priemonės: kapitalinio remonto išlaidų kompensavimas, taip pat komunalinių paslaugų ir būsto išlaidų finansavimas. Sprendimą dėl kapitalinio remonto sugadintame būste reikalingumo priims tarpžinybinė komisija, o dėl socialinės paramos skyrimo – rajono administracija.

Maskvai pradėjus karą Ukrainoje, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo smogti Rusijos regionams. Dažniausiai nuo tokių atakų kenčia pasienio regionai, tačiau Ukrainos kariškiams pavyko pataikyti ir į taikinius, esančius toli nuo Rusijos ir Ukrainos sienos (pavyzdžiui, Tatarstane ar Orenburgo regione).

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2489 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

Pirmą kartą Sankt Peterburgą bepiločiai orlaiviai užpuolė šių metų pradžioje. Pasak Rusijos gynybos ministerijos, sausio 18-osios naktį oro gynybos sistemoms virš Leningrado srities pavyko perimti bepilotį orlaivį. Kaip rašo „Telegram“ kanalas „Shot“, bepilotis orlaivis bandė atakuoti naftos terminalą Sankt Peterburge: „Peterburg Oil Terminal“ teritorijoje buvo rastos drono nuolaužos. Kaip savo ruožtu rašė „Telegram“ kanalas „Baza“, tuomet galėjo būti trys dronai.

 

Kovo 2 dieną Ukrainos bepilotis orlaivis smogė gyvenamajam namui Sankt Peterburge, dėl to buvo sužeisti aštuoni žmonės. Bendras Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų Sankt Peterburge skaičius kovo viduryje pasiekė 10.

Balandžio mėnesį Sankt Peterburgo valdžia nusprendė uždrausti platinti bet kokią informaciją, įskaitant foto ir video medžiagą, apie bepiločių orlaivių atakų pasekmes. Remiantis dokumentu, taip pat draudžiama skleisti bet kokią informaciją, galinčią padėti atskleisti gynybos ministerijos pajėgų, ryšių sistemų struktūrų, kuro ir energetikos komplekso objektų apsaugos sistemų, pramonės, tiltų ir uostų teritorijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: