[ŽT] Rusija nervinasi ir nori „atvesti į protą“. Kas vyksta  (1)

„Jie bando priversti mus suprasti.“



© Ministry of Foreign Affairs of Russia (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=L3-OQwixzwc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai nepatinka tai, kad Ukraina netrukus gaus naikintuvus F-16 iš Vakarų šalių. Kremlius prisiminė, kad šie seni amerikiečių lėktuvai buvo naudojami NATO branduolinėse karinėse pratybose. Todėl naikintuvų pasirodymas mūšio lauke bus laikomas branduoline grėsme. Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas interviu „RIA Novosti“ išsakė naujausius Maskvos grasinimus.

Lavrovas Rusijos žurnalistams sakė, kad viena iš Kremliui nerimą keliančių temų yra naikintuvų F-16 atvykimas. Tokie veiksmai reikštų, kad JAV ir Šiaurės Atlanto Aljanso šalys yra „pasiruošusios viskam Ukrainoje“. Kai partneriai aprūpina Ukrainos gynybos pajėgas naujais ginklais, jie siunčia „signalą branduolinėje sferoje“. Siekdamos kažkaip „paprotinti savo oponentus“, Rusijos Federacija ir Baltarusija surengė bendras branduolines karines pratybas, priminė ministras.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 14€! Įspūdingi turistiniai žibintai, naujausi išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, šakotuvai, oro pūstuvai ir siurbliai viename (Video)
5076 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux CL01“ - labai funkcionalus turistinis žibintas

2) „Zeblaze Btalk 3 Pro“ - ką tik pristatytas išmanusis laikrodis

3) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

4) „VIOLEWORKS“ - 1500W oro pūstuvas ir siurblys viename, su 2 baterijomis

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

6) „LDNIO“ - 7 jungčių 3250W šakotuvas

Išsamiau

 

„Negalime nelaikyti šių sistemų tiekimo Kyjivo režimui kaip tyčiniu signaliniu NATO veiksmu branduolinėje srityje. Jie bando priversti mus suprasti, kad Ukraina, JAV ir NATO yra pasiruošusios tiesiogine prasme viskam“, – sakė Maskvos atstovas. Be to, Lavrovas dar kartą pagrasino dislokuoti branduolines atgrasymo pajėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(135)
(-125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: