„Jie saugojo Krymo tiltą.“ Smogė „Magura“ (Video)  ()

„Galėjo dalyvauti iki 10 desantininkų.“



© Torreddo (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=nwceI_o121Q

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba užpuolė Rusijos katerius „Tunec“. Jie saugojo Krymo tiltą. Jūrų dronai „Magura V5“ pataikė į įsibrovėlių katerius netoli Čornomorskės kaimo, Eupatorijos srityje.

Kiek sudėtinga ši operacija? Tinklalapis Charter97.org paklausė Ukrainos karo analitiko, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko Petro Černiko apie tai:

– Tai linijinė operacija, joje nėra nieko ypatingo. Užpulti kateriai buvo ne koviniai, o palydos laivai. Operacijoje galėjo dalyvauti iki 10 desantininkų su atitinkamais šaulių ginklais. Tokie ginklai gali išmušti šias karinio jūrų laivyno sistemas.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3890

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tai prestižo reikalas: laivyno neturinti Ukraina Rusijos Juodosios jūros laivynui smogia rimtus ir skausmingus smūgius. Bet net jei paskutinė Rusijos laivyno „skardinė“ paskęs Azovo ir Juodosiose jūrose, suprantame, kad karo baigtis vis tiek bus sprendžiama sausumoje.

Būtina sumenkinti Rusijos valstybės, kaip „didžios jūrinės galios“, įvaizdį. Tai turės rimtų pasekmių, susijusių su ginklų pirkimu iš rusų. Pavyzdžiui, indai vienu metu kartu su rusais kūrė mažų raketinių laivų projektą. Neabejoju, kad dabar tikrai tai peržiūrės. Strateginiu požiūriu tai sumažins užsienio valiutos pajamas Rusijos Federacijoje.

Pridursiu, kad labai gerai, kad būtent šiuo metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos bando, kaip šios nepilotuojamos sistemos gali veikti.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: