Šios mašinos rusų nuostolių sąrašuose vis dažnesnės. Kuo dabar pasikliauja rusų šturmai (Video)  ()

Atvirųjų šaltinių žvalgybos specialistai pastebi šį tą įdomaus rusų nuostoliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrew Perpetua yra vienas iš atvirųjų šaltinių žvalgybos specialistų, kuris ieško objektyvių, atvaizdais patvirtintų duomenų apie pokyčius kare Ukrainoje. Kasdien jis pateikia Ukrainos ir Rusijos pajėgų nuostolių suvestines. Sunaikinti tankai, haubicos, kartais ir numušti lėktuvai užpildo tą sąrašą. Tačiau pastaruosius porą mėnesių ten daugėja ir kitokios technikos.

 

Pavyzdžiui, rusais vis dažniau naudoja ir vis dažniau praranda motociklus. Jie mano, kad gali išvengti ukrainiečių dronų tiesiog būdami už juos greitesni. Be to, motociklas yra gana mažas ir siauras, todėl bent jau teoriškai turėtų galėti gana lengvai išvengti prieštankinių minų.

Bet realybė atrodo taip (vaizdo įrašas gali šokiruoti):

Motociklų naudojimas yra ir dar vienas požymis, kad ir rusams ima trūkti šarvuotos technikos. Patys rusai tikrai nėra patenkinti tuo, kad į šturmus turi leistis kiniškais keturračiais, „Ural“ sunkvežimiais ir krosiniais motociklais.

Kitas dažnėjantis dalykas tuose nuostolių sąrašuose – tankai-pašiūrės. Tai tomis skardinėmis būdomis pridengti tankai. Rusai vylėsi, kad jos apsaugos nuo dronų, tačiau būtent dronai juos ir naikina

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: