[ŽT] Vietiniai rusams atnešė „pagalbą“. Informacija skubiai slepiama. „Ateš“ skelbia, kas nutiko (Video, foto)  ()

Užfiksuotas naujas okupantų apnuodijimo atvejis.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolyje užfiksuotas naujas okupantų apnuodijimo atvejis. Tarp likviduotų yra ir pareigūnų. Tai pranešė partizaninio judėjimo „Ateš“ kanalas „Telegram“kanalas.

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2881

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Agentai Mariupolyje sužinojo, kad DLR Vidaus reikalų ministerijos Mariupolio pagrindinės direkcijos vadinamajame „Primorsko rajono skyriuje“ okupantai buvo mirtinai nunuodyti. Rusai bando nuslėpti informaciją“, – rašoma pranešime.

Kaip aiškina partizanai, dėl depresijos, patiriant didelių nuostolių ir nuolatinės baimės sulaukti „atvykimų“, okupantai pradėjo dar stropiau gerti alkoholinius gėrimus, daugiausia vietinės gamybos, kurie jiems buvo teikiami kaip „humanitarinė pagalba“.

 

„Dėka jų meilės degtinei, mums pavyko sumažinti rašistų skaičių mieste 4 žmonėmis, įskaitant kelis pareigūnus“, – pridūrė „Ateš“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: