„Trečiasis Pasaulinis karas jau vyksta.“ Kodėl Europa tai ignoruoja?  ()

„Kartais anekdotai panašūs į realų gyvenimą.“


Kyrylo Sazonovas
Kyrylo Sazonovas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=mVbAZ1_TbxE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyrylo Sazonovas pateikė argumentų, patvirtinančių, kad Trečiasis pasaulinis karas jau vyksta, tačiau Europa apsimeta, kad to nepastebi. 

Dar vieną savo publikaciją Kyrylo Sazonovas pradėjo nuo nerimą keliančios informacijos, kurią pateikė su humoru: „Štirlicas dešimtą kartą šoko iš dešimto aukšto, bet nuodai nesuveikė. Kartais anekdotai iš tiesų labai panašūs į realų gyvenimą. Ryte atėjo žinia, kad Lenkijoje sulaikyta grupė rusų teroristų. Rusijos žvalgybos nurodymu jie planavo sabotažą Gdanske, Gdynėje ir Markuose. Jau sulaikyti trys dalyviai: vienas Lenkijos pilietis ir du iš Baltarusijos. Grįžtame prie seno anekdoto apie Štirlicą. Šį kartą „nuodai nesuveikė“. Ar verta vėl lipti į dešimtą aukštą?“ 

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2847

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pranešimą apie provokacijas Europoje galite perskaityti Kyrylo Sazonovo „Telegram“ kanale. 

Ukrainos kariuomenės savanoris piktinosi Vakarų neveiklumu, kai iš Rusijos Federacijos kyla grėsmė: „Kada Europos šalys supras, kad dabar jos turi reikalų net ne su ISIS ar „Hamas“, o su kur kas platesne teroristinių agentų iš Rusijos sistema? Jau dešimtmečius vyksta įtraukimas ir verbavimas. Kai kurios gijos siekia Varšuvos sutarties laikus ir susijusios su specialiosiomis tarnybomis, kurios buvo KGB partnerės. Ukraina puikiai žino, apie ką kalbame. Mes sergame ta pačia liga, tačiau ją diagnozavome ir kruopščiai gydome, nelaukdami krizės.“ 

 

„Sveiki, ar ne laikas atsibusti? Apsimesti, kad nieko nevyksta, yra kvailumo viršūnė. Įsilaužėlis įsibrovė į jūsų namą ir kažką barškina kabinete. Atrodo, kad tai laužtuvas ir spynų kirtikliai, o jūs įjungiate televizorių, sakydami sau, kad tai tik vėjas. Saugumo požiūriu ne pati perspektyviausia padėtis. Rožiniai akiniai ima šiek tiek spausti. Gal jau laikas juos nusiimti?“ – apibendrino Kyrylo Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(3)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()