„Vakarai gali leisti Rusijai laimėti karą“ (Video)  ()

Ukrainos valdžiai tenka kasdien maldauti pagalbos.


Markusas Reisneris
Markusas Reisneris
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=EWjMr3RZ8Ss

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad Ukrainos Vakarų partneriai beveik vienbalsiai pareiškė esantys pasirengę visapusiškai remti Kyjivą, Ukrainos valdžiai tenka kasdien maldauti pagalbos.

Karybos ekspertas, pulkininkas Markusas Reisneris interviu „Neue Osnabrücker Zeitung“ sakė, kad Vakarų neryžtingumas padedant Ukrainai jos konfrontacijoje su Rusijos okupantais kainuoja „kiekvieną dieną žmonių gyvybes“.

Anot jo, jei Ukraina nori šanso kare su Rusija, Vakarai turėtų jai suteikti didesnę paramą. Visų pirma jis perspėjo Vakarus dėl „klaidingų apribojimų“ Kyjivo atžvilgiu. Ekspertas įvardijo tris galimus įvykių raidos scenarijus. Taip, netikėtas Ukrainos proveržis darosi „mažiau tikėtinas kiekvieną dieną“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 14€! Įspūdingi turistiniai žibintai, naujausi išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, šakotuvai, oro pūstuvai ir siurbliai viename (Video)
5078 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux CL01“ - labai funkcionalus turistinis žibintas

2) „Zeblaze Btalk 3 Pro“ - ką tik pristatytas išmanusis laikrodis

3) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

4) „VIOLEWORKS“ - 1500W oro pūstuvas ir siurblys viename, su 2 baterijomis

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

6) „LDNIO“ - 7 jungčių 3250W šakotuvas

Išsamiau

Labiau tikėtina, kad Rusija, nepaisant Ukrainos gynybos, žengs Dniepro link. Trečiuoju scenarijumi M. Reisneris mano, kad galimas „Korėjos sprendimas“, tai yra karo įšaldymas paliaubų metu, bet be taikos sutarties.

 

„Dabar mes išgyvename istorijos vystymosi procesą... Niekas negali mums pasakyti, ar mūsų sprendimai teisingi, ar neteisingi. Šiuolaikinei kartai tenka našta ištverti šį karą. Didesnis įsipareigojimas Vakarams gali sukelti eskalaciją, bet taip pat gali atsitikti, kad Rusija laimės karą, nes mes nesame pasirengę pripažinti, kad ir čia turime demonstruoti jėgą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(4)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()