[ŽT] Kaliningradas dar to nematė. JAV siunčia galingą signalą Kremliui (Žemėlapis)  ()

„Šio karo niekas nelaimės.“


Americas vėliava
Americas vėliava
© Ralphs_Fotos (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/banner-american-flag-usa-flag-flag-3585161/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Valstijos pasiuntė du strateginius bombonešius B-52 „Stratofortress“, kad jie apsuktų ratą aplink Rusijos Kaliningrado sritį. Šie orlaiviai gali paleisti iki 20 viršgarsinių sparnuotųjų raketų AGM-86B su branduolinėmis kovinėmis galvutėmis.  

Tai socialiniame tinkle X rašo buvęs JAV karinio jūrų laivyno branduolinių ir raketinių operacijų karininkas Jake Broe, pažymėdamas, kad šiuo žingsniu Vašingtonas įspėjo Kremlių nenaudoti branduolinių ginklų kare prieš Ukrainą.  

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3808

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Jungtinės Valstijos suplanavo ir šią savaitę įvykdė šį skrydį aplink Kaliningradą, kad pasiųstų žinutę Kremliui. Branduolinio karo niekas nelaimės. Jei Rusija mūšio lauke panaudos branduolinius ginklus, atsakas bus“, – sakoma pranešime. 

Buvęs karininkas mano, kad apribojimas Ukrainai JAV ginklais smogti Rusijos teritorijai bus panaikintas, o JAV, siųsdamos B-52 „Stratofortress“ link Kaliningrado, norėjo perspėti Maskvą, kad ši atsakydama į tai nenaudotų branduolinių ginklų.  „Manau, kad netrukus bus panaikintas apribojimas Ukrainai naudoti JAV ginklus prieš Rusijos teritoriją, o JAV norėjo pirmiausia pasiųsti šį signalą“, – pridūrė analitikas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(378)
(17)
(361)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()