[ŽT] Ir Vokietija! Ukrainai atrišamos rankos  (7)

Naujame interviu Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis užsiminė, kad rusai juokiasi iš ukrainiečių ir juos medžioja. Bet tai baigiasi.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:M270_MLRS_in_German_service#/media/File:German_soldiers_fire_an_M270_multiple_launch_rocket_system_during_training_at_the_7th_Army_Joint_Multinational_Train

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-31 [ŽT] Ir Vokietija! Ukrainai atrišamos rankos  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame interviu „The Guardian“ Zelenskis užsiminė, kad rusai juokiasi iš ukrainiečių, nes žino, kad būdami savo sienos pusėje yra pakankamai saugūs. Ukrainiečiai negali atakuoti Rusijos HIMARS sistemomis ar kitais amerikietiškais ginklais. Tiksliau, negalėjo.

Vokietijos vyriausybė dabar oficialiai leidžia Ukrainai vokiečių pristatytais ginklais smogti taikiniams Rusijos teritorijoje, besiribojančia su Charkivo sritimi, patvirtino vyriausybės atstovas Steffenas Hebestreitas. Atrodo, kad ir šįkart Vokietija seka JAV pavyzdžiu, nes anksčiau tokį leidimą tyliai suteikė Joe Bidenas. 

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2875

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vokietija ir anksčiau tokiais sprendimais sekė JAV. Pavyzdžiui, Vokietija ryžosi Ukrainai suteikti tanku tik tada, kai tai padarė JAV.

 

Ukraina ilgą laiką stebėjo, kaip Rusija savo teritorijoje kaupia dalinius, kad juos galėtų mesti į Ukrainą. Juos buvo įmanoma atakuoti tokiomis raketomis kaip ATACMS, bet Ukrainai nebuvo leidžiama to daryti. Dabar, atrodo, prie Charkivo ir Sumų regionų artėjantys rusai nebebus tokie saugūs ir nebesijuoks. Ištisi traukiniai su rusiška technika turės laikytis daug toliau nuo Ukrainos sienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(0)
(26)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: