„Armija prieš Putiną.“ Jis bijo (Video)  ()

Putinas subūrė Gerasimovą, Belousovą ir Šoigu ir viešai pažadėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-31 „Armija prieš Putiną.“ Jis bijo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus kelioms dienoms po to, kai V. Putinas pakeitė Šoigu Belousovu, jis subūrė Gerasimovą, Belousovą ir Šoigu ir viešai pažadėjo, kad daugiau „nedarys košmarų“ generolams ir nesodins jų į kalėjimą.

Tačiau po dviejų dienų jis ir toliau tai darė. Visų pirma, diktatorius įkalino 58-osios armijos vadą generolą Popovą, kuris priešinosi Gerasimovui. Putinas bijojo, kad jis pakartos Prigožino likimą ir „varys į Maskvą“, tačiau, skirtingai nei pastarasis, jis nesustos.

Apie tai papasakojo analitikas Oleksandras Demčenka. Jo interviu galima žiūrėti Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanale.

Putinas bijo Rusijos generolų, todėl juos „valo“. Kartu kai kurie generolai yra netgi karingesni už patį Putiną, kai kurie tiesiog korumpuoti, tačiau dažniausiai tai yra žmonės, kurie potencialiai gali pasipriešinti Putinui. Ne režimui (nes jiems patogus karas), o Putinui, pabrėžė analitikas.

Demčenkos teigimu, generolai nori pinigų, o visi srautai sutelkti Putino ir saugumo pareigūnų rankose. Ir pirmieji užduoda sau klausimą: kodėl mums nepriklauso šie srautai?

Rusijos generolai yra tikrai pavojinga jėga, galinti nukreipti armiją prieš Putiną, mano žurnalistas.

 

„Ne veltui Putinas per inauguraciją pasakė esminę frazę (visa kita buvo nesąmonė). Jis teigė davęs užduotį saugumiečiams užkirsti kelią neramumams, vadinasi, tuo metu manė, kad neramumai Rusijoje galimi. Ir dabar, prasidėjus generolų valymui, suprantame, kas, Putino nuomone, galėjo organizuoti šiuos neramumus“, – aiškino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(2)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: