[ŽT] F-16 Rusijoje. Tokio įvykių posūkio nesitikėjo niekas. Nutiko tai, kas anksčiau buvo neįsivaizduojama  (1)

Rusija pasikliovė Vakarų neryžtingumu. Bet tai baigiasi.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:F-16_in_service_with_the_Royal_Netherlands_Air_Force#/media/File:Royal_Netherlands_Air_Force_F-16s_assigned_to_Volkel_Air_Base,_Netherlands,_fly_alongside_a

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-31 [ŽT] F-16 Rusijoje. Tokio įvykių posūkio nesitikėjo niekas. Nutiko tai, kas anksčiau buvo neįsivaizduojama  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nyderlandai pasekė Danijos pavyzdžiu ir leido Ukrainai perduodamais F-16 naikintuvais smūgiuoti taikinius Rusijoje. Užsienio reikalų ministrė Hanke Bruins Slot paaiškino: „Jei turi teisę į savigyną, ginklų naudojimui nėra jokių apribojimų. Tai yra bendras principas, kurio laikomės. Tęsiame derybas ir esame pasirengę daryti viską, kas įmanoma, kad F-16 būtų kuo greičiau perkelti į Ukrainą“.

[EU+Kuponai] Naujausių „KTC“ žaidimų monitorių premjera. Aukščiausia klasė už juokingas kainas. Ribotas kiekis
1983 3

„KTC“ naujosios serijos išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-11

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „KTC H27P22S“ - 27 colių, 4K, 160Hz žaidimų monitorius

2) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

3) „KTC G27P6“ - 27 colių, LG OLED, QHD, 240Hz

Išsamiau

Danija tokį sprendimą paskelbė anksčiau. Kopenhaga ir Amsterdamas pirmosios sutiko aprūpinti Ukrainą F-16 naikintuvais. Danijos naikintuvai turėtų atvykti pirmieji, o orlaiviai iš Nyderlandų pasirodys netrukus po to.

Svarbiausia, kad visi supranta, jog Rusija neturi teisės apibrėžti karo veiksmų teritorijos. Rusija įsiveržė į Ukrainą ir nenustatinėja ribų, kur galima kariauti, o kur – ne. Ukrainos kariuomenės smūgiai Rusijos teritorijai atitinka tarptautinę teisę, jei smūgiai yra „proporcingi“, gegužės 28 dieną paaiškino Europos diplomatijos vadovas Josepas Borrellis. O neproporcingais jie ir būti negali, nes Rusija jau sugriovė daugybę Ukrainos gyvenviečių, išžudė tūkstančius žmonių ir iki pat šiol taiko destruktyvią strategiją.

(449)
(26)
(423)

Komentarai (1)