Syrskis teisus. „Nutekinta“ slapta informacija. Kas vyksta  ()

Jie jau vyksta į Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-02 Syrskis teisus. „Nutekinta“ slapta informacija. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė Ukrainos Rados deputatas Oleksijus Hončarenka, remdamasis savo šaltiniais, kariniai instruktoriai iš Prancūzijos jau vyksta į Ukrainą.

„Mano šaltiniai praneša, kad pirmoji prancūzų instruktorių grupė jau vyksta į Ukrainą“, – parašė jis.

Kartu liaudies deputato paklausė, kur jam numesti „porą rublių“ už tai, kad „nutekino“ šią informaciją.

Syrskis teisus. Portalas „Komentarai“ skelbė, kad anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis teigė pasirašęs visus būtinus įsakymus, leidžiančius prancūzų instruktoriams dirbti Ukrainoje. Kartu jis pridūrė, kad šalyje jų jau laukiama ir jie atvyks gana greitai.

Vakarų žiniasklaida pranešė, kad Prancūzija planuoja siųsti į Ukrainą savo karinius instruktorius, nepaisydama neigiamos Rusijos reakcijos ir kai kurių sąjungininkų susirūpinimo.

 

Tikimasi, kad Prancūzija pirmiausia atsiųs nedidelę personalo komandą, kuri įvertins misijos detales, sakė du diplomatai. Po to į Ukrainą atvyks keli šimtai instruktorių. Pasak prancūzų diplomatų, mokymuose daugiausia dėmesio planuojama skirti išminavimui, technikos ir karinių orlaivių priežiūrai. Be to, Paryžius finansuos, ginkluos ir apmokys Ukrainos motorizuotąją brigadą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(15)
(251)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()