Viskas kaip ant delno. „Prasideda strateginis Rusijos pralaimėjimas“  ()

Susiklostė situacija.



© FREEДOM (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=OMHelvmocDo

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-02 Viskas kaip ant delno. „Prasideda strateginis Rusijos pralaimėjimas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinis stebėtojas Ivanas Jakovina „Radio NV“ pasakojo, kaip Vakarų šalių leidimas šaudyti į Rusijos Federaciją pakeis situaciją mūšio lauke ir kodėl nuo tokių smūgių priešo karinių taikinių vietoje neliks akmens ant akmens.

Amerikiečiai ir kartu su jais likusios Vakarų šalys pagaliau naikina draudimą naudoti Ukrainai perduotą ginkluotę taikiniams Rusijos Federacijoje. Anksčiau, kaip žinoma, jie leisdavo naudoti šiuos ginklus tik prieš taikinius okupuotose Ukrainos teritorijose.

Kelios Vakarų žiniasklaidos priemonės praneša, kad artimiausiomis valandomis ar dienomis gali būti surengti smūgiai į taikinius Rusijos Federacijoje, t. y. HIMARS arba ATACMS raketos, galbūt SCALP ar „Storm Shadow“, tai kol kas nenurodyta. Tai bus pirmas toks atvejis, jei tikėsime Vakarų žiniasklaida, kad dabar ruošiamasi šiems smūgiams.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 7,37€! Nuo saulės įkraunamos išorinės baterijos, belaidės ausinės su LED ekranais, išmanieji judesio davikliai, belaidės pompos ir įrankiai
3247 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TUERBB T-AP77“ - belaidė pompa, 150PSI

2) „Drillpro“ - 18V 280Nm suktukas, be baterijų

3) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

4) „MUSTOOL MT005/MT005PRO“ - multimetras

5) „BlitzWolf BW-FYE16“ - belaidės ausinės su įspūdingu LED ekranu ir ANC

6) „SONOFF SNZB-03“ - 2 vnt., išmanieji judesio davikliai

Išsamiau

Tai, žinoma, labai kieta. Tai atvers naują puslapį dabartiniame kare ir netgi sakyčiau, kad atvers puslapį, nuo kurio prasidės strateginis Rusijos Federacijos pralaimėjimas.

Jei pamenate, aš jau gana seniai sakiau, kad, mano nuomone, karas baigsis Rusijos pralaimėjimu 2025 m. Manau, kad dabar kelias ir prasideda šia kryptimi. Man atrodo, kad Rusija pasiekė aukščiausią tašką, pasiekė, ką galėjo pasiekti, ir dabar riedės žemyn. Tai mano asmeninė nuomonė.

Bet žiūrėkit, koks įdomus momentas. Dmitrijus Medvedevas, buvęs Rusijos Federacijos prezidentas, o dabar garbės alkoholikas, paskelbė, kad reaguodama į Vakarų ginklų atakas prieš taikinius Rusijos Federacijos viduje, Rusija nestrateginiu branduoliniu ginklu smogs vienai iš NATO šalių.

 

Žinoma, Medvedevu, kuris jau seniai nebedraugauja su galva, o draugauja su buteliu, žinoma, juo negalima itin pasitikėti. Tačiau, nepaisant to, šis staigus Rusijos retorikos eskalavimas yra labai įdomus.

Jie supranta, kad kai tik Ukraina pradės bombarduoti tuos pačius aerodromus ar štabus, sandėlius ar kai kuriuos geležinkelio mazgus Rusijos Federacijos teritorijoje, Rusija nebegalės apsiginti ir iš tikrųjų pradės pralaimėti karą.

Man atrodo, kad tokie išpuoliai bus ypač veiksmingi. Ar žinai kodėl? Nes Rusija jau ne pirmus metus kuria karinę infrastruktūrą su Ukraina besiribojančiuose regionuose, net neįsivaizduodama, kad ją teks ginti. Buvo tikima, kad jei prasidėtų koks nors karas, jis bus į vienus vartus, Ukraina neturės su kuo atsispirti, todėl šiuos sandėlius galima pastatyti atvirame lauke, ar kokiuose aerodromuose. Nereikia jų dengti, nereikia požeminių slėptuvių, nes Ukraina jų vis vien nepasieks. Šie Rusijos kariniai objektai, esantys netoli Ukrainos sienos, yra atviri visam pasauliui, jie aiškiai matomi, aišku, kur pataikyti, kur šaudyti.

 

Bet kai susiklostė dabartinė situacija ir paaiškėjo, kad visi šie sandėliai, mokymo centrai, aerodromai, būstinės – visa tai kaip ant delno. Ir kai tik pasitaikys tokia galimybė, jiems gali būti suduoti absoliučiai niokojantys smūgiai, kurie nepaliks akmens ant akmens. Todėl turiu vilties, kad dabar ši situacija pagaliau pasikeis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(5)
(194)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: