[ŽT] Nerami naktis Belgorodo regione. Rusai raginami neiti prie langų (Video)  ()

Naktis iš gegužės 31-osios į birželio 1-ąją itin nerami ir Ukrainoje, ir Rusijoje.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija į Ukrainą paleido spiečių „Shahed“ dronų. Be to, pranešama, kad rusų Tu-95 paleido sparnuotąsias raketas Ch-101/555. Ukrainos oro gynybos laukia daug darbo.

Tačiau Rusijoje ne ką ramiau. Belgorodo gyventojai apie 1 valandą nakties pradėjo skelbti, kad mieste staugia sirenos, girdimi sprogimai, veikia oro gynybos sistemos. Vietiniai bijo, kad ukrainiečiai juos atakuoja ATACMS raketomis, bet greičiausiai iš tikrųjų veikia dronai.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3890

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vėliau naktį Belgorodo gyventojai pradėti raginti nesiartinti prie langų ir likti namuose. Greičiausiai baiminamasi, kad krentančios nuolaužos, įskaitant sprogusių pačių rusų priešlėktuvinių raketų, gali kliudyti daugiabučius.

 

Ar ukrainiečiai ėmė naudotis JAV leidimu atakuoti taikinius Rusijoje amerikietiškais ginklais? Galbūt, bet tam tikri apribojimai vis tiek egzistuoja. JAV leidžia savo ginklais smogti tik savigynos tikslais. Tai yra, ukrainiečiai gali naikinti tik tuos rusų dalinius, kurie aktyviai atakuoja arba ruošiasi atakuoti Charkivą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: