Nuo partizanų pasislėpti nepavyko. Smogė raketos, dronai ir orlaiviai  ()

Keistas rusų judėjimas Kryme. Partizanai juos pastebėjo.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Igor Bubin (GFDL 1.2) | https://en.wikipedia.org/wiki/Saky_(air_base)#/media/File:Russian_Naval_Aviation_aircraft_at_Novofedorovka_airbase.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Partizaninis judėjimas „Ateš“ soc. tinkle „Telegram“ pranešė, kad rusai savo lėktuvus perkelia į neaktyvius Krymo oro uostus, baimindamiesi naujų ukrainiečių raketų atakų. Be kita ko, buvo pastebėti darbai ties kilimo ir tūpimo takais, pastatų renovacija ir technikos bei žmonių transportavimas Simferopolio oro uoste. Čia greičiausiai bus pristatyti naikintuvai ir bombonešiai, kuriuos okupantai naudos atakuoti Ukrainą.

„Dėl teigiamų Rusijos karinių objektų naikinimo pusiasalyje tendencijų okupantai sparčiai stengiasi atkurti apleistas vietas. Tai oro uostai, esantys Feodosijoje, Kerčėje ir minėtame Simferopolyje. Tačiau mūsų agentai atidžiai tai stebi ir nedelsdami perduoda informaciją į tinkamas rankas“, – sako „Ateš“ partizanai.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3890

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tikėtina, kad toks rusų sprendimas susijęs su ukrainiečių vis intensyvesniu balistinių raketų ATACMS naudojimu okupuotame Kryme. Paskutinė tokia ataka įvyko šių metų gegužės 30-osios naktį. Be amerikietiškų raketų, ukrainiečiai taip pat naudojo antvandeninius bepiločius dronus „Magura V“ ir bepiločius orlaivius.

 

Nors Rusijos gynybos ministerija praneša, kad Rusijai tariamai pavyko sunaikinti aštuonias ATACMS raketas, nepriklausomi šaltiniai praneša, kad kai kurios raketos (ar jų fragmentai) pasiekė numatytus taikinius. Tačiau informacija šia tema turi būti patvirtinta vaizdine medžiaga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: