„Tai buvo pirmas kartas!“ Beprotiška naktis. Kur lėkė HIMARS (Foto, video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau naudoja amerikietišką ginkluotę, kad atakuotų taikinius Rusijos teritorijoje.



© Haci Productions (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=oTB1EsrAi1Q

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-02 „Tai buvo pirmas kartas!“ Beprotiška naktis. Kur lėkė HIMARS (Foto, video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pradėjo naudoti amerikietišką ginkluotę, kad atakuotų taikinius Rusijos teritorijoje. Apie tai socialiniame tinkle X rašo nepriklausomas analitikas „OSINTdefender“.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3890

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tokias išvadas jis daro ištyręs Belgorodo srityje rastus ir Rusijos propagandistų parodytus ginklų fragmentus. Analitikas jas nustatė kaip GMLRS raketas, paleistas iš M142 HIMARS.

„Tai buvo pirmas kartas, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos naktį panaudojo JAV ginklus Rusijos teritorijoje. Šios atakos rezultatai vis dar nežinomi, tačiau panašu, kad iš Charkivo srities buvo paleistos mažiausiai 8 raketos“, – rašo ekspertas.

Analitikas taip pat ištyrė naktinius raketų paleidimus iš HIMARS įrenginio ir padarė išvadą, kad tai buvo pirmasis šio ginklo panaudojimas Rusijos Federacijos teritorijoje.

 

„Medžiagoje matyti mažiausiai aštuonios raketos, paleistos iš M142 HIMARS sistemos į pietus nuo Volčansko, po to Rusijoje nuskambėjo oro antskrydžio pavojaus signalai“, – rašo „OSINTdefender“.

 

Rusai sustabdyti. Vokiečių leidinio BILD karo stebėtojas Julianas Röpcke sutinka su „OSINTdefender“ ir priduria, kad Rusijos puolimą į šiaurę nuo Charkivo Ukrainos ginkluotosios pajėgos dabar visiškai sustabdė. Pastarąją savaitę Ukrainos kariuomenė užtikrintai laiko fronto liniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(3)
(183)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: