[ŽT] „Po 2 valandų. Aviacija juda labai greitai.“ Karinė padėtis Baltarusijoje  ()

„Reikia atidžiai žiūrėti.“



© RussiaPost (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=hX_Uz0HQL3k&list=PLIU373vjs1vKHiK7OErNnS91KNDY6TCFH&index=6

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-03 [ŽT] „Po 2 valandų. Aviacija juda labai greitai.“ Karinė padėtis Baltarusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinė padėtis Baltarusijoje reikalauja didelio dėmesio. Apie tai birželio 1 d. televizijos kanale FREEDOM kalbėjo karo analitikas, SBU darbuotojas (2004-2015 m.) Ivanas Stupakas.

- Reikia atidžiai žiūrėti. Nes per trumpiausią laiką jie gali apsodinti Baltarusijos Respublikos teritoriją Rusijos armija. Aviacija paprastai juda labai greitai – ryte vienoje vietoje, o po 2 valandų – kitame Rusijos Federacijos regione. Ir mes prisimename Baltarusijos karinius aerodromus „Baranovičiai“ ir „Mačuliščiai“, – sakė jis.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6519 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

Stupakas pranešė, kad gegužės 31 dieną Baltarusijos teritorijoje nebuvo rusų orlaivių.

„Juos išvežė. Tai buvo 8 sraigtasparniai ir 4 lėktuvai. Tai yra, tai nėra kritiška“, – patikslino jis.

 

„Todėl situaciją Baltarusijoje būtina stebėti. Be to, Gomelio regionas ribojasi su Kijevo regionu, todėl buvo imtasi priemonių, kad būtų apribotas civilių gyventojų apsilankymas. Ši istorija jau nutiko 2023 m. Turime būti atsargūs, kad tai mūsų neužkluptų staiga“, – reziumavo Ivanas Stupakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(10)
(135)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: