Tankai Maskvoje ir pilietinis karas. Netolima Rusijos ateitis  ()

Rusijos ateitis neatrodo šviesi.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Vyacheslav Argenberg (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_2012_Victory_Day_Parade_Rehearsal,_Night,_Russia.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pusėje kovojančio Rusijos savanorių korpuso (RSK) štabo viršininkas Aleksandras „Fortūna“ mano, kad Rusija sau nepaliko jokių galimybių – be tankų Maskvoje ar šaudymo Kremliuje neapsieis.

Apie tai jis papasakojo interviu „UNIAN“.

„Bet kuriuo atveju Ukrainos ir viso civilizuoto pasaulio pergalė yra Rusijos pralaimėjimas mūšio lauke. Tai ne sankcijos, ne kokie nors ekonominiai spąstai, ne kokie nors politiniai žaidimai – tai absoliuti kapituliacija mūšio lauke. Tai vienintelė sąlyga, kad Rusija pripažintų sau, jog ji pralaimėjo karą. Manau, kad Maskvoje pamatysime tankus“, – pabrėžė jis.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3910

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, kad tai, kaip atrodys ateities Rusija, lems, pirma – Rusijos gyventojai, ir, antra – jėgos, kurios pakeis dabartinį Kremliaus režimą kariniu būdu.

Jo nuomone, Rusijoje kils pilietinis karas.

„Manau, kad Rusija pasiners į pilietinio karo bedugnę. Vienintelis klausimas bus jo mastas. Galbūt tai bus kokia nors labai tamsi istorija, galbūt – tiesiog elito karas. Manau, kad greičiausiai tai bus tiesiog elito karas, nes būtent elitas kaupia tam tikrus išteklius. Tačiau manau, kad Rusijos gyventojams vis dar yra galimybė paimti savo likimą į savo rankas. Ši galimybė su kiekviena valanda vis mažėja, bet vis dėlto ji išlieka. Anksčiau ar vėliau šie žmonės turės rinktis – pradėti kažką daryti arba pasinerti į kažkokius viduramžius“, – apibendrino Aleksandras „Fortūna“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()