„Neleido net prisiartinti. Atskrido tarsi 2022-aisiais.“ Propagandistus ištiko šokas. „Ėjo treti karo metai“  ()

Rusijos armijos nuostoliai yra milžiniški.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=803921718587575&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-04 „Neleido net prisiartinti. Atskrido tarsi 2022-aisiais.“ Propagandistus ištiko šokas. „Ėjo treti karo metai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z kanaluose yra didžiulė „zrada“. Priežastis – Rusijos karinės kolonos sutriuškinimas Kursko srityje netoli nuo Ukrainos sienų.

Dialog.UA surinko pirmąsias įvykio detales.

Žinoma, kad didelė Rusijos ginkluotųjų pajėgų kolona su technika ir gyva jėga buvo pastebėta Rusijos Federacijos Kursko srityje prie Ukrainos sienos prie Sudžos kontrolės punkto. Ukrainos ginkluotosios pajėgos neleido rusams net prisiartinti ir sudavė keletą galingų smūgių į rusų susitelkimą. Pirmieji smūgiai pataikė į kolonos galvą ir uodegą, likusios atakos užbaigė centrinę dalį.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
3566 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

2) Puikios kainos endoskopas

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „SCULPFUN S9“ - rekordinės kainos lazerinis graviruoklis

5) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

Išsamiau

Sprendžiant iš Z korespondentų reakcijos, Rusijos armijos nuostoliai yra milžiniški. Jie reikalauja nubausti vadus, kurie įsakė kariškiams išsirikiuoti į koloną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasiekiamoje teritorijoje.

„Dar praėjusią savaitę rašiau apie karinių kolonų judėjimą 8 km nuo sienos. Nuo to laiko niekas nepasikeitė, išskyrus tai, kad kolonos tapo ilgesnės. Ėjo treti karo metai...

Yra tokių, kurie Kursko srities pasienyje prie Sudžos miesto kelis kilometrus veda kolonas, tarsi būtų 2022-ieji. Ir atskrido tarsi 2022-aisiais. Atminkite, kad kiekvienas toks įsakymas ir vykdymas turi tam tikrą pavadinimą.

 

Vėl jie uždengė mūsų koloną gale. Jie ėjo vorele, ilga rikiuote. Technologijos ir žmonės. Prisimenu vieno saugumo pareigūno citatą: „Kuo valdžia kvailesnė, tuo mažiau abejoja savo išmintimi“, – rašo nusiminę Rusijos propagandistai.

Sprendžiant iš jų duomenų, tai ne pirmoji sutriuškinta kolona Charkivo ir Sumų kryptimis, kur Rusijos Federacija sukaupė pajėgas ir bando vykdyti puolimą. Neseniai Vakarai davė Ukrainai leidimą panaudoti tiekiamą artileriją prieš Rusijos teritorijoje besiveržiančias priešo pajėgas. Rezultatas jau yra.

 

Ukrainos karo korespondentas Bohdanas Mirošnikovas situaciją pakomentavo savo „Telegram“ tinklaraštyje.

„2022: Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumušė priešo kolonas Ukrainos šiaurėje ir pietuose.

2023: Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumušė priešo kolonas prie Vuhlledaro.

2024: Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumušė priešo kolonas priešo teritorijoje.

Kiekvienu atveju svarbiausia yra stabilumas, atrodo, kad okupantams viskas vyko ne pagal planą“, – sakė žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(4)
(217)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: