„Jie bėga.“ Prasideda isterija. Įvyko sensacingas „Sever“ armijos pralaimėjimas  ()

Isterija vis kyla.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=803388185307595&set=pcb.803388278640919

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-04 „Jie bėga.“ Prasideda isterija. Įvyko sensacingas „Sever“ armijos pralaimėjimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 1 d. Rusijos Federacijos okupacinės armijos „Sever“ grupei buvo juoda diena. Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos teritorijoje sumušė didelę priešo koloną, kuri bandė priartėti prie Sumų srities.

Detales savo asmeniniame tinklaraštyje „Telegram“ atskleidė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-osios puolimo brigados karys Stanislavas Buniatovas su šaukiniu „Osmanas“.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6519 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tikriausiai kalbame apie sensacingą Rusijos ginkluotųjų pajėgų kolonos prie Sudžos pasienio kontrolės punkto sunaikinimą, dėl kurio Rusijos Z karo korespondentai ir toliau kelia isteriją. Ukrainos ginkluotosios pajėgos kol kas nepaskelbė filmuotos operacijos, tačiau apie tai kalba abi karo pusės.

„Vakar (birželio 1 d. – red.) p***sai (Rusijos kariai – red.) įsidrąsino ir nusprendė pasienyje su Sumų sritimi važiuoti kolona su 18 vienetų technikos. Mūsiškiai je****li (sudaužė – red.) 2 vnt. ir priekabą. Likusieji išsibėgiojo per laukus kaip tarakonai ir lig šiol dar laksto. Pėstininkai prarasti, o čia dar mūsiškiai košmarina su  FPV (FPV dronai – red.)“, – sakė „Osmanas“.

 

Z karo korespondentai teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pirmiausia smogė Rusijos karinės kolonos galvai ir uodegai, nutraukdamos pabėgimo kelius. Po to kliuvo į spąstus patekusiems okupantams. Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai tikslinami. Sprendžiant iš Rusijos propagandistų kančių, jie įspūdingi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(1)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: