[ŽT] Tai nuskambėjo tiesioginiame eteryje. Skabejevą ištiko šokas. Kas skelbiama (Video)  ()

Rusai priversti eiti į gynybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z karo korespondentai pripažįsta, kad Rusijos armija nebegali veržtis į priekį Charkivo srityje ir patiria didelių nuostolių dėl FPV bepiločių orlaivių bei aktyvių Ukrainos artilerijos veiksmų, kurie naikina besiveržiančius įsibrovėlių pėstininkus. Tai pareiškė Rusijos karo propagandistas Aleksandras Kocas Skabejevos pokalbių laidoje, pažymėdamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sviedinių trūkumo laikotarpio pabaigą.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į programos transliacijos fragmentą, kurio vaizdo įrašą paskelbė savo „Telegram“ kanale.

 

Kocas teigia, kad didelė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų FPV bepiločių orlaivių linija ir artilerijos sviediniai neleidžia Rusijos armijai žengti į priekį bei konstatuoja didelius gyvos jėgos praradimus. Rusai priversti eiti į gynybą, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos, anot Z karinio korespondento, ruošiasi kontrpuolimui Charkivo srityje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(407)
(3)
(404)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: