Pakelti naikintuvai F-35 ir F-16. Didžiuliai neramumai Baltijos jūroje  ()

NATO siunčia dar vieną žinutę Maskvai.


F-35 naikintuvai
F-35 naikintuvai
© Master Sgt. John Nimmo, Sr. (CC0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-35_Lightning_II_instructor_pilots_conduct_aerial_refueling_130516-F-XL333-1164.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus vos dienai po strateginių bombonešių B-52H atgrasymo demonstracijos, kurios metu (gegužės 28 d.) buvo ratu apskrietas Rusijos anklavas Kaliningradas, NATO siunčia Maskvai dar vieną ryžtingą žinią, turinčią tą pačią prasmę: net ir trumpam atskleisti slapčiausi Rusijos kariniai ištekliai Baltijos regione nėra saugūs galimo konflikto metu, praneša rumunų portalas „Defense Romania“.

[EU+Kuponai] Naujausių „KTC“ žaidimų monitorių premjera. Aukščiausia klasė už juokingas kainas. Ribotas kiekis
1983 3

„KTC“ naujosios serijos išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-11

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „KTC H27P22S“ - 27 colių, 4K, 160Hz žaidimų monitorius

2) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

3) „KTC G27P6“ - 27 colių, LG OLED, QHD, 240Hz

Išsamiau

JAV oro pajėgos Europoje (USAFE) ir sąjungininkai Baltijos šalyse rengia didžiausias iki šiol Europoje pratybas, kurių metu siekiama laiku surasti ir smogti į slaptus taikinius, kurie paprastai yra labai vertingi.

Pagal pratybų scenarijų buvo naudojami naikintuvai F-16, degalų papildymo ore lėktuvai ir, žinoma, F-35 lėktuvai, galintys prasiskverbti pro priešininko kovinę padėtį ir smogti vertingiausiems ir geriausiai apsaugotiems jo objektams.

 

,,F-35A Lightning II“ orlaiviai (Jungtinė Karalystė), F-16 naikintuvai (Vokietija) ir KC-135 (Jungtinė Karalystė) kartu su NATO sąjungininkais 2024 m. gegužės 29 d. Baltijos regione surengė F2T2 (surasti, nustatyti, sekti ir nukreipti) pratybas“, – skelbiama USAFE pranešime spaudai.

Dabartinėse pratybose, didžiausiose tokio pobūdžio pratybose, kada nors vykdytose Europoje, buvo išbandyta ir patobulinta naikinimo grandinė laiko atžvilgiu jautriems taikiniams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(2)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()