„Kaip kažkada Sovietų Sąjungą.“ Tai, ką skelbia Vokietija, yra stipru  (1)

„Šis konfliktas yra daug didesnis nei tik Ukraina.“



© Семён Борисов (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D1%8C,_%D0%B2%D0%B8%D0%B4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Vokietijos užsienio reikalų ministras Sigmaras Gabrielis paragino „sutriuškinti Rusiją taip, kaip kadaise Sovietų Sąjungą“.

„Bild“ rašo, kad tokį pareiškimą politikas padarė kalbėdamas per televiziją. Jis taip pat paaiškino, kodėl NATO sąjungininkai skirtingai žiūri į Ukrainos aprūpinimą ginkluote bei jos panaudojimo galimybėmis.

„Yra skirtumas tarp Macrono ir Scholzo bei kai kurių amerikiečių. Tai priklauso nuo požiūrio kaip mes žiūrime į šį karą“, – sako Gabrielis.

[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 28€ už akumuliatorinį pjūklą su 2 baterijomis. Ribotas kiekis
3472 2

Ypatingai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Su dviem baterijomis ir įkrovikliu

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Ar turėtume bijoti jo eskalavimo ir galimybės atsidurti 1914 m., kai galiausiai kils didelis karas? O gal tai labiau 1938 m.? Manau, kad taip galvoja Macronas“, – sakė Gabrielis ir pridūrė, kad jei Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas laimės, nesvarbu, mūšio lauke ar prie derybų stalo, tai tik padidins jo apetitą ir jis tęs toliau.

 

„Macronas teisus. Matome, kad Rusijos Federacija jau bando priešintis Vakarams daugelyje kitų regionų. Manau, kad šis konfliktas yra daug didesnis nei tik Ukraina. Todėl turime reaguoti visai kitaip, ne tik karinėmis priemonėmis. Turime sutriuškinti rusus, kaip kadaise tai padarėme su Sovietų Sąjunga. Tai yra, padaryti tai technologiškai, politiškai“, – sakė Gabrielis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(4)
(198)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)