„Praėjo dvi dienos.“ HIMARS šėlsta išsijuosusi. Kodėl tyli Ukraina (Video)  ()

„Ukraina nekomentuoja.“



© Dean Johnson (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:M142_HIMARS_fires_a_rocket_as_part_of_Nordic_Strike_22_(3).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-03 „Praėjo dvi dienos.“ HIMARS šėlsta išsijuosusi. Kodėl tyli Ukraina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikai ir žurnalistai paskelbė apie tai, kad pirmą kartą buvo panaudotos HIMARS sistemas Rusijos Federacijos teritorijoje. Nors nuo pirmojo smūgio praėjo beveik dvi dienos, Ukrainos pareigūnai apie šį faktą vis dar tyli, rašo „The Telegraph“.

HIMARS šėlsta išsijuosusi. Leidinys pažymi, kad Rusijos propaganda dar šeštadienį pradėjo staugti apie HIMARS atakas Belgorodo srities teritorijoje.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6519 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Priešas pradėjo naudoti Vakarų ginklų sistemas, kad atakuotų „senąją“ Rusijos teritoriją. Tai M142 HIMARS MLRS amunicijos fragmentai“, – komentuodamas šeštadienio vakarą Belgorodo srityje įvykusius smūgius ir rodydamas jų skeveldrų nuotraukas, rašė rusų Z tinklaraštininkas Podubnyj.

 

Nepriklausomi analitikai ištyrė jo parodytų nuolaužų nuotraukas ir sutiko, kad tai tikrai buvo paleista iš HIMARS sistemos. Tačiau, kaip pažymi „The Telegraph“, Ukrainos pareigūnai šiuo klausimu vis dar tyli.

„Ukraina nekomentuoja“, – rašo leidinys.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(9)
(178)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()