Rudenį linksma nebebus. Okupantų laukia problemos  ()

Ekspertai prognozuoja situaciją fronte ateinančiais mėnesiais.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796654802647600&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad 2024 m. gegužė rusams buvo rekordinis mėnuo, nes kare su Ukraina žuvo apie 1 500 žmonių, okupantai tęsia puolamąsias operacijas. Rusija išnaudoja momentą, kol iš JAV vis dar neatkeliavo visapusiška pagalba Ukrainai.

Karo ekspertas Davidas Šeitelmanas „24 kanalui“ sakė, kad rusai tęs puolamąsias operacijas vasarą. Okupantai pripažįsta, kad po to jų padėtis nebus pati geriausia.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6592 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

D. Šeitelmanas sakė, kad prasidėjus Rusijos puolimo suintensyvėjimui fronto linijoje Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms trūko ginklų, ypač amunicijos, taip pat žmogiškųjų išteklių. Rusijos žvalgyba šią padėtį žinojo, todėl stengiasi kuo giliau įžengti į Ukrainos teritoriją.

„Rusai, bent jau vasarą, stengsis žengti į priekį visur. Jie tikisi, kad po kelių mėnesių jų pajėgos bus mažesnės, todėl ką gali – tą daro dabar“, – pabrėžė karo ekspertas.

 

Jis taip pat paaiškino, kad vasaros puolimas yra geriausias dėl klimato ir geografinių priežasčių. Iki rudens rusai tęs puolamąsias operacijas, kol padėtis Ukrainoje pagerės.

„O jei ji nepagerės, tada galbūt rusai norės ir kažko kito (būsimų puolimų – „24 kanalas“). Tačiau kol kas iki rudens dar toli“, – pažymėjo Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(0)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: